A lovasoktatás átmenetileg szünetel!  

(a pónilovaglás, pónicsomag továbbra is elérhető)Lovasoktatás 


Bejelentkezés: +36206615687


Lovastanyánkon lehetőség van lovaglásra/lovasoktatásra. 

Már egészen kis kortól várjuk a lovagolni vágyó gyermekeket, akik megismerkedhetnek a lovakkal, a lovak körüli teendőkkel és természetesen a lovaglással, pónink hátán.
Több féle lehetőség is rendelkezésre áll a gyermekek számára. Választhatnak, hogy lovaspályán szeretnének-e lovagolni, vagy elmenni kirándulni a közeli mezőre/erdőbe. 

Nagyobb gyermekek, illetve felnőttek számára nagy lovaink segítenek a lovaglás tanításában, kezdő szinttől egészen tereplovaglásig. 

Nálunk nem gond, ha még nem ültél lovon, mindenben segítünk :) 


Lovasaink számára lehetőség van bérlet vásárlásra, amely 10 alkalmas, kedvezményes összegű lovaglásra jogosít.


Továbbá lovardánkban ajándékutalványt is lehet váltani, mely tetszőleges összegű és a kibocsátástól számított fél évig felhasználható. 


Lovastanyánkon a lovaglás tanulása mellett lehetőség van élménylovaglásra is, gyermekek és felnőttek részére is, meglepetés lovaglás, születésnapok, csapatépítés, stb. alkalmából. Pónilovaglás, póni csomag

A pónicsomag keretein belül a legkisebbek is megismerkedhetnek a lovak világával. A 1,5 órás programban a gyermekeknek lehetőségük van a pónit kivezetni a karámjából, majd a patamosóban különféle tisztító eszközökkel megtisztítani őt, sörényét kifésülni, sőt, az ügyesebbek akár be is fonhajták 

Közben különféle jutalomfalatokkal lehet a póninak kedveskedni, ami lehet alma, répa vagy a speciálisan a lovak számára készített ló jutalomfalat. 

Akik szeretnének, tudnak segíteni a nyergelésben is, majd következhet a program fénypontja, a lovaglás. A 45 perces sétalovaglás során ellátogatunk a közeli erdőbe, majd mezőre, mely tökéletes kikapcsolódást nyújt lónak és lovasnak egyaránt. Miután sétánkból visszaérkezünk a lovarda területére, a maradék jutalomfalattal megkínáljuk a pónit, majd visszavezetjük a karámjába.

Fontos tudnivalók:

  • a program ára tartalmazza a jutalomfalatként adott almát, répát és ló jutalomfalatot
  • a program teljes ideje alatt szakképzett oktató van jelen
  • ha nem szeretnének kint sétálni, ugyanerre a sétára lehetőség van a benti pályán is
  • a lovaglás során kobak használata kötelező
  • lovardánkban 24 órás lemondási rendszer működik, tehát a 24 órán belül lemondott program árát meg kell téríteni 

Bejelentkezés: +36206615687