RólunkA lovak szeretete már több, mint 15 éve jelen van a családunkban. 

Jelenleg három saját lovunk van (két nagy ló és egy póni), akik több, mint tíz éve családunk tagjai. Egy rövid idő kivételével otthon tartottuk őket, de mindig is szerettünk volna egy lovastanyát létrehozni, ahol saját lovaink tartása mellett bértartással is foglalkoznánk.

A Nyárfa Lovastanyát 2018 nyarán alapítottuk. A lovak számára egy lehetőség van boxos, illetve félrideg tartásra. A 1.5 ha-os legelő kiváló legelési és mozgási lehetőséget nyújt nekik, ahol társaikkal együtt lehetnek.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a nálunk élő lovak jól érezzék magukat, így a "jó gazda gondosságával" igyekszünk a lovak igényeit kielégíteni.


Lovastanyánk Fót Kisalag részén, Dunakeszi mellett található. A környék kiváló adottságokkal rendelkezik. A homokos talaj a lovak számára ideális, a tereplehetőség kiváló.   

Kellően távol vagyunk a város zajától, ugyanakkor a város közelsége miatt a lovastanya megközelítése rendkívül kedvező. Szinte végig aszfaltos út vezet hozzánk, az utolsó 150 m földes út, amely nagyon jól járható. Tömegközlekedéssel is könnyedén el lehet hozzánk jutni.


Bértartásról bővebb információt a BÉRTARTÁS menüpont alatt találnak.

Várunk szeretettel mindenkit családias hangulatú lovastanyánkon!